Özel günleri anlamlı hale getirmek ve sevdiklerimize onlara değer verdiğimizi hissettirmek için en özel hediyeleri almak isteriz. Pazaryeri mağazalarımızda özel günlerde satışa sunduğumuz ürün kriterlerimiz  ve  ürünlerimize ait stratejik planlamalar satışlarımızın artmasını sağlayacaktır. Nedir bu stratejiler?

  1. Özel güne has ürün belirleme: Anneler gününü örnek verirsek bu güne özel satış ürünleri belirlemeliyiz. Geçmiş zamanlarda bu gün için en çok satan ürünler araştırılmalı ve hedefe uygun özel ve anlamlı hediyeler belirlenmelidir.
  2. Stok planlaması: Önceki yıllarda özel günlerde çok satılan ürünlerin taraması yapılarak ürünler belirlenmeli ve belirlenen ürünlerin toplu alımları yapılarak stoklara konmalıdır.Bu da siparişlerin karşılanması ve hızlı sipariş için fayda sağlayacaktır.
  3. Reklam ve Tanıtım Çalışmaları: Tanıtım videoları ve görsellerle özel günlerde satılacak ürünlere ait bilgiler , kampanyalar pazaryerinde, e-mail ortamında müşterilere duyurulmalıdır. Bu tanıtımlar sayesinde müşteri profili isteği ürünü alabilmek için planlamalar yapacaktır. Bu yöntemlerle özel günlerimizdeki satışlarımız katlanarak artacaktır.