Hepsiburada'da mağaza açmak için ;

Hepsiburada’da satış yapabilmemiz için ilk bizden istenilen koşul firma olmamızdır. Hepsiburada bireysel satış yapmamıza onay vermemektedir.Bu nedenle öncelikle;

http://www.hepsiburada.com sitesini açalım.

Açılan sayfanın en altında olan Kurumsal bölümündeki Satış Yapmak İstiyorum sekmesine tıklayınız ve gelen sayfada Hemen Başvur butonuna tıklayınız.

 

 

Karşınıza gelen sayfada Standart veya Girişimci Kadın sekmelerinden size uygun olan sekmeyi seçiyoruz.

 

 

Açılan sayfada mağaza adınızı ve şifresinizi girip Kaydet ve Yetkili Bilgilerine geç butonuna tıklayınız.

 

 

Sonrasında tüm bilgilerinizi doldurarak üyeliğinizi gerçekleştiriniz.

Üyeliğiniz oluştuktan sonra yazmış olduğunuz e-posta adresinize hepsiburada bir onay maili gönderecektir.

Tüm kayıt işlemleriniz tamamlanınca merchant.hepsiburada.com adresinden Giriş sayfası açılır ve bu sayfadaki Kullanıcı Adı ve Şifre bölümlerini doldurarak giriş yapınız.

Giriş işlemini yaptıktan sonra Belge Yönetimi Sayfasına yönlendiriliyorsunuz.

Açılan sayfada gerekli olan belgelerinizi ve satış sözleşmenizi yükledikten sonra mağazanızın onaylanması için hepsiburada’ ya dokümanları gönderiyorsunuz.

Panelde gönderdiğiniz belgeler “Yüklediğiniz evrak onaylandı, evrağı postalamanız bekleniyor ” olduğunda onaylanan belgenin aslının Hepsiburada.com ofisine postalanması gerekiyor.

Mağaza açarken istenen bilgi ve belgeler:

  • Hepsiburada Satıcı Üyelik Sözleşmesi(15 sayfalık satıcı üyelik sözleşmesi),
  • Pazaryeri Satıcı Bilgileri Formu- Kategori Bazlı Komisyon Oranları- Kategori Bazlı, Kademeli Barem Listesi(Bu döküman diğer tüm dökümanları eklediğinizde e-postanıza gönderilecek, örnek olanı eklemeyiniz.)
  • Vergi Levhası(En az 1 yıllık vergi lehvası)
  • İmza Sirküleri(Noterden onaylı, güncel tarihli, firma yetkili kişisi/kişileri imza sirküleri)
  • Banka Bilgileri(Hesap adı, hesap numarası, IBAN, hesap bilgileri ve şube bilgileri) – Bu bilgiler firmanın antentli kağıdına veya bir boş a4 kağıta yazılarak imzalanıp kaşelenip yüklenecektir
  • Faaliyet Belgesi(Bağlı olunan ticaret odasından alınan belge (Şahıs firmaları temin edemiyorsa bu alana vergi levhalarını tekrar yüklemelidir.)
  • Ticaret Sicil Gazetesi(Ticaret sicil gazetesi örneği (Şahıs firmaları temin edemiyorsa bu alana vergi levhalarını tekrar yüklemelidir.)