N11'de Mağaza Açabilmek İçin

N11 pazaryerinde ürün satışı yapmak için gerekli olan birinci şart  firma olmaktır. Öncelikle n11.com sitesine giriniz. N11' in ana ekranından Mağazalar sekmesi üzerine gelip Mağaza Girişi butonuna tıklayınız. 

 

Açılan sayfada sol tarafta yer alan Mağaza Girişi kısmındaki Hemen Üye Ol butonuna tıklıyoruz.

 

Önünüze gelen sayfadaki bilgileri doldurarak (bilgiler içerisinde yer alan e-posta adresi aktif bir adres olmalı çünkü n11 tüm iletişimi bu mail üzerinden gerçekleştirecektir) üyeliğinizi oluşturabilirsiniz. Üyelik işleminden sonra n11 size bir onaya maili gönderecektir.

 

 

Tüm bu işlemler tamamlandıktan sonra so.n11.com adresinden Mağaza Girişi bölümünde yer alan Kullanıcı Adı ve Şifre kısımlarını doldurarak giriş yapıyoruz. Bu alanda sonra sağ üst köşede bulunan Hesabım menüsünde yer alan Evrak Yönetimi sekmesine tıklıyoruz.

 

 

Gelen sayfaya bizden istenen gerekli belgelerinizi ve satış sözleşmenizi yükleyerek mağazanızın onaylanması için n11’ e belgelerinizi gönderiyorsunuz.

Dikkat edilmesi gerekilen husus N11 mağaza adınızın doğru girilmesidir. Çünkü N11 mağaza adınızı bir daha değiştirmenize izin vermeyecektir.

Mağaza Açmak için istenen Belgeler:

Sermaye Şirketleri İçin;

Güncel Faaliyet Belgesi (Son 6 Ay)

Vergi Levhası

Şirket Kuruluş Ticaret Sicil Gazetesi

İmza Sirküleri

Ortaklık Sözleşmesi (Adi Ortaklıklar için)

Çalışma Mali Şart ve Prensipleri (Komisyon Anlaşması)

Satıcı İlan ve İşlem Sözleşmesi (n11.com Sözleşme)

Şahıs Şirketleri İçin;

Vergi Levhası

İmza Sirküleri

Nüfus Cüzdan Fotokopisi (Sadece Ön Yüz)

Çalışma Mali Şart ve Prensipleri (Komisyon Anlaşması)

Satıcı İlan ve İşlem Sözleşmesi (n11.com Sözleşme)

Belirtilen evrakları evrak yönetimine gönderiyorsunuz ve evraklarınız onay aşamasına geçiryor. Onay işlemi gerçekleşince satış işlemine başlayabilir ve uzmanpazaryeri ile n11 hesabınızı bağlayıp ürünlerinizi aktarabilirsiniz.

Evraklarınızı yükledikten sonra 1-3 iş günü arasında onaylanır. Evrak onayınız gerçekleştikten sonra kategori onayı sürecine geçersiniz. Bu süreçte kategori yöneticileri sizden ek bazı bilgiler talep edebilir. Tüm bu süreçler tamamlandıktan sonra ürünlerinizi yükleyebilir, satış yapmaya başlayabilirsiniz.