Müşterileriniz pazaryerinde ne kadar uzun süreli kalırlarsa bunun satışlarınıza yansıması o kadar fazla olacaktır.  Ayrıca sayfada müşterinin geçirdiği  süre ne kadar artarsa  mağazanızın da  pazaryerlerinde ki sıralaması bir o kadar öne çıkacaktır. Müşterilerin pazaryerlerinde daha uzun süre kalmasını sağlamak için neler yapabiliriz?

1. Ürün Resimleri ve açıklamaları: Ürün tanıtımları için birden fazla görsel konmalıdır. Seçilen görseller açık ve net olmalıdır. Müşteri görselleri ve görselle ilgili açıklamaları incelediğinde ürün hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşabilmelidir. Müşteri ürün görsellerini incelerken sayfada belli bir süre harcamış olacak ve  alışveriş tercihinin  karar sürecinde olumlu katkı sağlayacaktır.

2. Ürün  videoları:  Ziyaretçileriniz  tanıtım videolarını izleyerek  ürünleriniz  hakkında daha çok bilgi edinecek  hem de ürün sayfanızda zaman geçirerek size büyük katkıda bulunacaktır.

3. Ürün içerikleri: Ürün açıklamalarını ve tanıtımlarını ne kadar etkili hazırlarsanız müşterilerde o ürünü merakla inceleyecek ve mağazanızdaki ziyaret süresi artacaktır. Ürün açıklamalarını detaylandırmalı ve müşterinin ilgisini çekecek anektodlar koymalısınız.

4. Müşteri Yorumları: Ürünleriniz hakkında yapılacak yorumlar diğer müşteriler tarafından okunmak istenecektir. Müşteriler ilgilendikleri ürün hakkında daha önce bu ürünü satın alan  ve kullanan kişilerin yorumlarını önemsemektedir. Bu yorumlar okunurken sayfada geçirilen zaman artacaktır.