Mağaza açmak uzmanpazaryeri destek ekibiyle artık çok kolay. En hızlı ve kolay şekilde mağazanızı açmak mı istiyorsunuz? Bunun cevabı uzmanpazaryeri destek ekibinde. Mağaza açılış sürecinde teknik destek ekibimiz her türlü yardımı sizlere sunacaktır.       

      Peki  Hepsiburada da nasıl mağaza açacağım?

      Hepsiburada da satış yapabilmenin ön koşulu bir firmaya sahip olmaktır.  Bunu sağladıktan sonra ilk olarak http://www.hepsiburada.com sayfasına giriş yapıyoruz. Gelen sayfanın alt kısmında yer alan Kurumsal başlığı altında yer alan Satış  Yapmak İstiyorum ifadesine tıklayarak Hemen Başvur ekranına yönlendiriliyorsunuz. Bu alanda Hemen Başvur  alanına giriş yapıyoruz.

 

 

 

 

Standart, Kadın Girişimci, Yurt dışı, Hepsi Türkiye' den  alanlarından tercih ettiğinizi seçiniz.

Ekrana gelen sayfa üzerinizde mağaza adınızı ve şifresinizi girerek Devam Et butonuna tıklayınız.

 

 

 

Üyelik işleminizi gerçekleştirmek için ilgili alanları doldurunuz.

 

 

Hepsiburada tarafından e-posta adresine onay maili gönderilecektir.

Sonrasında merchant.hepsiburada.com adresine girerek Kullanıcı Adı ve Şifre bölümlerini doldurup sayfaya  giriş yapınız.

Açılan sayfa üzerinden  Belge Yönetimi Sayfasına yönlendiriliyorsunuz.

     Bu sayfa üzerinden gerekli belgelerinizi ve satış sözleşmenizi yükleyerek onay için Hepsiburada'ya gönderiyorsunuz. "Yüklediğiniz evrak onaylandı, evrağı postalamanız bekleniyor ” ifadesini gördüğünüzde  belgenin aslının Hepsiburada.com ofisine postalanması gerekiyor.