Hepsiburada.com Api Bilgisi İçin;

Hepsiburadada bulanan aboneliğinize ait mail üzerinden [email protected] adresine talep maili göndermeniz gerekmektedir.

Ürünlerimi yüklemek için entegrasyon hizmeti almak istiyorum. Firma bilgilerim aşağıdadır şeklinde talebinizi yazarak bilgileri doldurup mail gönderiyorsunuz.   

  1.    Mağaza adı:

  2.    Cari kodu:

  3.    Entegrasyon firması olan uzmanpazaryeri.com sistemini kulanmak istiyorum.

Yukarıda belirttiğim bilgiler doğrultusunda uzmanpazaryeri.com sistemine ID yetkilendirmesi yapmanızı rica ederim.Bu mail doğrultusunda Api bilginizi alabilirsiniz. 

 

Api bilgilerini şu şekilde de alabilirsiniz.

Öncelikli olarak merchant.hepsiburada.com sayfasından kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapınız.  Gelen sayfada sol panelden Yardım sekmesine tıklayınız. Açılan sayfada Satıcı Destek Talep Formu sekmesine tıklayınız. Api entegrasyon alanındaki Ürün Girişi Yapmak İstiyorum butonuna tıklayınız.

Açılan pencerede ise doldurulması zorunlu alanları doldurduktan sonra alt kısımda bulunan açıklama kısmına "Uzmanpazaryeri Entegrasyon Sistemleri ile ürün yüklemek istiyorum Uzmanpazaryeri sistemine ID yetkilendirmesini vermenizi rica eder iyi çalışmalar dilerim." yazısını ekledikten sonra gönderiniz.

Yaklaşık 1-5 iş günü içinde yetki kodunuz e - posta adresinize gelecektir.