Gittigidiyorda mağaza açmak için;

Gittigidiyor’ da satış yapabilmek için bizden istenen en önemli şart  Gittigidiyor üyesi olmaktır.

Bunun için www.gittigidiyor.com sayfasında sağ üst tarafta bulunan Giriş Yap veya Üye Ol kısmından ücretsiz üye ol butonuna tıklıyoruz.

Karşınıza gelen sayfadaki bilgileri doldurarak (bilgiler içerisinde yer alan e-posta adresi aktif bir adres olmalı çünkü Gittigidiyor tüm iletişimi bu mail üzerinden gerçekleştirecektir) üyeliğinizi oluşturabilirsiniz.

Üyeliğinizi oluşturduktan sonra yazdığınız e-posta adresine gittigidiyor tarafından bir onay maili alacaksınız.

Giriş yaptıktan sonra Gittigidiyor’ da satış yapabilmek için sağ üst köşede bulunan Hesabım menüsünden Bilgilerim Ayarlarım sekmesine tıklıyoruz.

 

 

Açılan sayfada Mağaza Yönetimi sekmesine tıklıyoruz.

 

 

Mağaza Aboneliği sayfasından Mağaza Adı  (Türkçe karakter ve boşluk kullanılabilir), Mağaza Tanıtım Yazısı, Abonelik Tipi ve Süresini seçiyoruz.

 

 

Bu işlemlerin sonunda Ücretsiz Mağaza Üyeliğimi Başlat diyoruz. Gittigidiyor üzerinden alacağınız api bilgileri ile www.uzmanpazaryeri.com ' a kolayca entegrasyon sağlayabileceksiniz.

 

GittiGidiyorda mağaza açmak için gereken belgeler şunlardır.

Mağaza adı.

Mağaza ismini belirlerken,

Türkçe karakterler ve boşluklar kullanabilirsiniz.

!%&/ gibi özel karakterler bu alanda kullanılmamaktadır.

Mağaza isminiz, Gittigidiyor’daki başka bir mağazanın ismiyle aynı olamaz eğer aynı isimde mağaza varsa sistem bunu kabul etmeyecektir.

En fazla 35 karakter kullanabilirsiniz.

Mağaza adınız: “Bolçeşit market” olacaksa, dükkan linkiniz http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Bolçeşit_Market şeklinde görünecektir.

Mağaza Tanıtım yazısı:

Tanıtım yazısı, mağazanızla ve sattığınız ürünlerle ilgili temel bilgiler sunduğunuz ve kendinizi tanıttığınız yazı alanıdır. Bu alanda sattığınız ürünleri, markanızla ilgili anahtar kelimeleri, hizmetlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz. Tanıtım yazısının içeriği arama motorlarında indekslendiği için, üst sıralarda görünme konusunda da size yardımcı olacaktır.Ürün ile ilgili nekadar açıklayıcı gerçek bilgiler sunarsanız satış ve müşteri sayınız okadar artacaktır.