En hızlı şekilde mağazanızı  açmak mı istiyorsunuz? Mağaza açılışını en kolay şekilde nasıl gerçekleştiririm  sorusununun cevabı destek ekibimizde. Gittigitiyor'da mağaza açmak artık çok kolay,  Ekibimizle mağaza açılış sürecinizde size sınırsız  teknik destek  sunmaya devam edeceğiz. Haydı şimdi mağazamızı açalım;

        Gittigidiyor'da mağaza açabilmemiz için öncelikle Gittigidiyor web sitesinin üst kısmındaki menülerden Mağaza Aç sekmesine tıklayınız. 

 

 

       

 

   Ücretsiz Üye Ol butonuna tıklayınız. Gelen ekran üzerinde bizden istenen bilgileri dolduruyoruz (e-posta adresiniz kullandığınız aktif bir adres olmalıdır. Gittigidiyor ile tüm işlemlerinizi bu mail adresi üzerinden sağlayacaksınız.)  İlgili alanları doldurarak üyelik işlemimizi gerçekletiriyoruz. Sonrasında Gittigidiyor tarafından size bir onay maili gönderilecektir. 

 

       

 

         Üyelik sayfanıza giriş yaptıktan sonra üst kısımda yer alan hesabım modülü içindeki Bilgilerim/Ayarlarım sekmesine tıklıyorsunuz.

         Gelen ekran üzerinden Mağaza Yönetimi sekmesine giriş yapıyoruz.

         Mağaza Aboneliği bölümünden  Mağaza Adı  (Türkçe karakter ve boşluk kullanılabilir), Mağaza Tanıtım Yazısı, Abonelik Tipi ve Süresini seçiyoruz. Mağaza tanıtım  yazısı alanını doldururken sattığınız ürünleri, markanızla ilgili anahtar kelimeleri  ve  deneyimlerinizi ekleyebilirsiniz. Bu alan arama motorlarında mağazanızın üst sıralara çıkmasında size yardımcı olacaktır.

 

 

     

 

  Gerekli giriş işlemlerini sağladıktan sonra  Ücretsiz Mağaza Üyeliğimi Başlat diyerek mağaza açılışımızı gerçekleştiriyoruz.