Gittigidiyor, trendyol, N11, hepsiburada, çiçeksepeti, eptt avm gibi pazaryerlerini her gün milyonlarca kullanıcı ziyaret etmektedir. Bu pazaryerlerinin işlem hacimleri  e -ticaret hacminin büyük bir kısmını oluşturmaktadır. Bu siteleri kullanan milyonlarca kişiye kendi ticaret sitenizle ulaşmanız imkansızdır. Farklı müşteri gruplarına ulaşmak, ürünlerinizi birden fazla alanda sergilemek ticaret hacminizi arttıracak ve karlılığınızı katlayacaktır. Online pazaryerleri sayesinde mağazanız 24 saat açık  gibi işlem görecek ve müşterileriniz, 24 saat içinde istedikleri zaman farklı pazaryerlerindeki mağazalarınızdan alışveriş yapabilecektir.

 

Alışveriş güven üstüne kurulu bir sisteme dayanır. e ticarette yer alan pazaryerleri ülkemizde bilinirliği oldukça yüksek e-ticaret siteleridir ve sundukları hizmetlerle  müşterilerine verdikleri güven duygusu çok üst seviyelerdedir. Kendi e ticaret sitenizden satış yapmaya çalıştığınızda müşterilerinize bu güven ortamını sağlamanız oldukça zordur. Online pazaryerlerinde  mağaza açmanız,   müşterilerinize pazaryerlerinin alıcıyı koruma politikaları ile güvence verecektir.  

Pazaryerleri farklı kargo şirketleriyle özel anlaşmalar yapmaktadır. Eğer qazaryerlerinde mağaza açtığınızda onların yapmış olduğu kargo anlaşmalarından faydalanarak iyi fiyatlarla kargo gönderebileceksiniz.

Pazaryerlerinin sunduğu farklı komisyon oranları sayesinde  kategorilere göre satışlarınızı arttırma fırsatından faydalanacaksınız.